Uw huurauto voordelen

Het huren van uw huurauto via HETibiza brengt vele voordelen met zich mee.

 • Inclusief routes en tips

Ontvang gratis het PDF boekwerk ‘HETibiza Routes & Tips’. Dit boekwerk bevat voorgegeven routes en tips die door ons zijn samengesteld om bijzondere plekken van het eiland te ontdekken.

 • Geen wachttijden

Wacht niet op uw auto. Huurt u een auto vanaf het vliegveld, dan haalt u direct na de landing uw auto op de parkeerplaats op. Bij een reservering vanaf het hotel, wordt een tijd afgesproken, zodat u direct van uw auto gebruik kunt maken.

 • Geen creditcard

Heeft u geen creditcard, dan kunt u bij HETibiza toch een auto huren. De enigste voorwaarde aan het huren zonder creditcard is dat u een all-risk verzekering afsluit. Heeft u geen creditcard, stuur een e-mail aan HETibiza met uw aanvraag.

 • Nederlands contactpersoon

U kunt al uw vragen vooraf in het Nederlands stellen. Uw Nederlandse contactpersoon helpt en adviseert u graag met het huren van uw auto. Stuur uw vragen aan HETibiza.

 • Geen betaling vooraf

U sluit via HETibiza een voorreservering. Dit houdt in dat u pas betaalt, op het moment dat u uw auto krijgt. U hoeft niet vooraf te betalen.

 • Eerlijke prijzen, geen verrassingen

Wij werken met een betrouwbare lokale en eerlijke partners met jarenlange ervaring. Dit houdt in dat de prijzen duidelijk zijn voordat u daadwerkelijk boekt. U komt niet voor onverwachte verrassingen te staan.

 • Voor korte & lange duur

HETibiza biedt u de mogelijkheid om voor korte en lange duur een auto te reserveren. Wenst u ook een aantal dagen aan het strand te liggen, huur dan een auto voor een paar dagen. U kunt zelf aangeven hoe lang u uw auto wenst. Meer dagen is natuurlijk altijd mogelijk. U kunt de beschikbaarheid zelf checken of via HETibiza aanvragen.

Vanzelfsprekend kunt u ook uw huurauto voor de gehele vakantie huren. U kunt uw auto direct meenemen vanaf het vliegveld.

 • Direct vanaf uw hotel

U huurt uw auto direct vanaf uw hotel. Dit houdt in dat de auto naar uw hotel gebracht wordt, of u wordt met de gratis pick-up service opgehaald en naar één van de plaatselijke kantoren gebracht vanwaar u uw auto direct meeneemt. Onze lokale partners hebben in alle grotere vakantieplaatsen op Ibiza één of meerdere kantoren. Bekijk de beschikbaarheid. Staat uw vakantie-oord er niet bij, stuur een aanvraag aan HETibiza.

 • Betrouwbaar en veilig

Kwaliteit is belangrijk. Vandaar dat HETibiza uitsluitend met betrouwbare en gecertificeerde partners werkt. Onze ervaren, lokale partners hebben goed uitgeruste huurauto’s die technisch goed in orde zijn en met grote regelmaat nagekeken worden. Mocht er toch ooit iets zijn, dan is er te allen tijde een 24-uurs service.

 • Groot aanbod

Via HETibiza kunt u een groot scala aan diverse auto’s huren. Van kleine, behendige auto’s, tot stoere jeeps, familieauto’s, automaten, cabrio’s, Jeeps en Minivans. Er is voor elk wat wils. Bekijk het aanbod en de beschikbaarheid.

 • Flexibiliteit

Bent u al op het eiland en u wenst voor morgen een auto. Dat is geen probleem. Wij kunnen op korte en lange termijn uw huurauto organiseren.

 • Inclusief WA-verzekering

Standaard is een WA-verzekering (CDW + TP) bij elke reservering inclusief. Vanzelfsprekend kunt u ook een all risk verzekering afsluiten.


Reserveren

Maak direct een reservering bij HETibiza via telefoon, WhatsApp of e-mail en u ontvangt een bevestiging van uw reservering met alle nodige informatie.

  SP +34611318817

   info@hetibiza.nl

  NL +31646079566

Geef hierbij aan

 1. Uw naam
 2. Geboortedatum
 3. Telefoonnummer
 4. Hotel
 5. Gewenste type auto
 6. Gewenst aantal dagen
 7. Vanaf welke datum
 8. Eventuele extra’s: kinderzit, etc.

U ontvang van ons een bevestiging met alle informatie en op de dag van uw reservering wordt u in de ochtend begroet door de collega van de autoverhuurder. Pas op dit moment dient u de auto te betalen.


Terug naar alle modellen huurauto’s


Huurauto’s via HETibiza in de media

Huurauto's fotogalerij

HETibiza YouTube kanaal


Bezoekers van deze pagina bezochten ook

HETibiza fast ferry
Dagretour Ibiza – Formentera
Quad tour

Ga naar Direct huren

Bekijk de Modellen huurauto’s

Scooterhuur

Home