Privétransfers

Transfers op Ibiza

Wanneer u op zoek bent naar een privétransfer op Ibiza, dan bent u bij HETibiza aan het juiste adres. Wij bieden diverse vormen van transport aan op Ibiza. Hiervoor maken wij gebruik van de website www.eilandtransfer-ibiza.com, waar u direct de juiste transfer voor u kunt vinden. U kunt bij ons terecht voor de volgende vervoersmogelijkheden:

  1. Airport transfers
  2. Eilandtransfers
  3. Event transport

Betrouwbaar & voordelig

Voor alle transfers maken wij gebruik van de diensten van een lokale gecertificeerde transferonderneming waarmee wij al jaren samenwerken. Wij bieden betrouwbare transfers aan met ervaren chauffeurs en bussen in alle groottes. Door onze ervaring en goede planning bieden wij de meest voordelige transfers van het eiland aan.

1. Airporttransfer

Wij verzorgen uw privétransfer op Ibiza van het vliegveld naar uw hotel of accommodatie en omgekeerd. Bij aankomst op het vliegveld wordt u met een naambord opgewacht en direct naar uw hotel gebracht. Voor de terugreis zorgen wij ervoor dat u 2 uur voor het vertrek van uw vlucht op het vliegveld bent. Wij verzorgen vliegveld transfers voor kleine en grote gezelschappen. Voor de actuele prijzen en meer informatie kijk direct op www.eilandtransfer-ibiza.com of vraag het aan via info@hetibiza.nl.

2. Eilandtransfers

Wanneer u een bezoek aan de hippiemarkt heeft gepland of de stad wenst te bezoeken, vervoeren wij u graag. Onze ervaren chauffeurs brengen u graag naar de mooiste plekken op het eiland. Een heerlijke avond in één van de vele restaurants op het eiland of de prachtige zonsondergang bekijken bij het café del Mar zijn bijzondere avonden waar een heerlijke cocktail de avond compleet maakt. Laat u rijden en wij vervoeren u graag. Voor de actuele prijzen en meer informatie kijk direct op www.eilandtransfer-ibiza.com of vraag het aan via info@hetibiza.nl.

3. Event transport

Wij vervoeren grote en kleine gezelschappen voor festivals, bruiloften en andere events. Onze kracht tijdens de events is onze organisatie, communicatie en flexibiliteit. Wij zorgen voor een goed transferplan, zodat we op onverwachte situaties kunnen reageren. Hierbij zijn wij altijd bereikbaar en leggen we veel waarde op een goed contact met de opdrachtgever. Voor de actuele prijzen en meer informatie kijk direct op www.eilandtransfer-ibiza.com of vraag aan via info@hetibiza.nl.

www.eilandtransfer-ibiza.com

Via onze partnerwebsite www.eilandtransfer-Ibiza.com ziet u direct de beste prijzen voor privé-transfers op het eiland. Na het invoeren van alle informatie krijgt u direct te zien wat de prijs is voor een transfer voor uw gezelschap. Deze kunt u direct via deze website boeken.

HETibiza Screenshot Eilandtransfer-ibiza

Stuur een e-mail

U kunt uw transfer ook via HETibiza regelen. Stuur een e-mail aan: info@hetibiza.nl met de volgende gegevens:

  1. Naam
  2. Telefoonnummer
  3. E-mail
  4. Datum en tijd van transfer(s)
  5. Plaats van vertrek
  6. Plaats van bestemming
  7. Aantal personen.

Terug naar Home