Transfers op Ibiza

Wanneer u op zoek bent naar een privétransfer op Ibiza, dan bent u bij HETibiza aan het juiste adres. Wij bieden diverse vormen van transport aan op Ibiza. Hiervoor maken wij gebruik van onze partner Eilandtransfer-Ibiza. U kunt bij ons terecht voor de volgende vervoersmogelijkheden:

  1. Airport transfers
  2. Eilandtransfers
  3. Event transport

Betrouwbaar & voordelig

Voor alle transfers maken wij gebruik van de diensten van lokale gecertificeerde transferondernemingen waarmee wij al jaren samenwerken. Wij bieden betrouwbare transfers aan met ervaren chauffeurs en goede bussen in verschillende groottes. Door onze ervaring en goede planning bieden wij goed verzorgde transfers op Ibiza aan voor een goede prijs.

1. Airporttransfer

Wij verzorgen uw airporttransfer op Ibiza van het vliegveld naar uw hotel en weer terug. Geniet direct van uw vakantie bij aankomst op Ibiza. Geen wachttijden en een privé-transfer direct naar uw accommodatie. Bij aankomst op het vliegveld wordt u met een naambord opgewacht en direct naar uw hotel gebracht. Voor de terugreis zorgen wij ervoor dat u 2 uur voor het vertrek van uw vlucht op het vliegveld bent. Wij verzorgen vliegveld transfers voor kleine en grote gezelschappen. Voor de actuele prijzen en meer informatie kunt u direct op de site kijken van Eilandtransfer-Ibiza of vraag uw gewenste transfer direct aan via info@hetibiza.nl.

2. Eilandtransfers

Wanneer u een bezoek aan de hippiemarkt heeft gepland of de stad wenst te bezoeken, vervoeren wij u graag. Onze ervaren chauffeurs brengen u graag naar de mooiste plekken op het eiland. Een heerlijke avond in één van de vele restaurants op het eiland of de prachtige zonsondergang bekijken bij het café del Mar zijn bijzondere avonden waar een heerlijke cocktail de avond compleet maakt. Laat u rijden en wij vervoeren u graag. Voor de actuele prijzen en meer informatie kijk direct op de website van onze partner Eilandtransfer-Ibiza of vraag het aan via info@hetibiza.nl.

3. Event transport

Wij vervoeren grote en kleine gezelschappen voor festivals, bruiloften en andere events. Onze kracht tijdens de events is onze organisatie, communicatie en flexibiliteit. Wij zorgen voor een goed transferplan, zodat we op onverwachte situaties kunnen reageren. Hierbij zijn wij altijd bereikbaar en leggen we veel waarde op een goed contact met de opdrachtgever. Voor meer informatie kijk op onze partnersite Eilandtransfer-Ibiza of vraag meer informatie aan via info@hetibiza.nl.

Stuur een e-mail

U kunt uw transfer vanzelfsprekend direct via ons HETibiza regelen. Stuur een e-mail aan: info@hetibiza.nl met de volgende gegevens:

  1. Naam
  2. Telefoonnummer
  3. E-mail
  4. Datum en tijd van transfer(s)
  5. Plaats van vertrek
  6. Plaats van bestemming
  7. Aantal personen.

Terug naar Home