Algemene informatie

Ontdek de geheime plekken onder begeleiding van een ervaren eilandgids met een privé tour op Ibiza!

Privé tour op Ibiza

Bijzondere plekjes, geheime baaitjes, fantastische uitzichten en verrassende verhalen. Leer Ibiza van binnenuit kennen onder begeleiding van de Nederlandstalige en ervaren gids. Ervaar hoe in de geschiedenis de eilandbewoners hartstochtelijk gevochten hebben voor hun prachtige eiland. Ontdek met een privé tour op Ibiza waarom Ibiza geliefd is bij en partygangers en rustzoekers. Geniet met eigen ogen van de diversiteit in de natuur en leer meer over de olijven, pijnbomen, salamanders en flamingo´s. En waar komt toch die interessante hippiecultuur vandaan, waar we ons allemaal zo tot aangetrokken voelen.

Nederlandstalige reisleider

Uw reisleider Nico neemt u graag mee tijdens een privé tour op Ibiza op ontdekkingsreis over het beroemde eiland. De mogelijkheden zijn legio. Wenst u een volle dag te genieten van het eiland of een bepaalde hoek te ontdekken in een dagdeel.

Persoonlijke voorkeur

Bent u geïnteresseerd in de natuur en mooie uitzichten, of meer in historie en cultuur. Wenst u graag bijzondere stranden te ontdekken, een wandeltocht te maken of een bezoek aan de hippiemarkt. Wij houden rekening met uw wensen. 

Grote & kleine groepen

HETibiza heeft veel ervaring met het begeleiden van groepen over het eiland. Of u nu met 2 personen bent of met 50 personen, wij nemen u graag mee voor een mooie privétour over het eiland. Wij regelen direct ook het transport. Ook voor grote groepen is dit geen enkel probleem.

Advies

Stuur ons uw aanvraag en wij stellen in samenwerking met u een mooi programma samen voor uw privétour op Ibiza. De kosten voor een privétour zijn afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren, de duur ervan en het aantal personen.


Aanvraag

Stel uw aanvraag voor een privétour direct bij HETibiza:

  SP +34611318817

   info@hetibiza.nl

  NL +31646079566


Privé tour op Ibiza in de media

Jeepsafari fotogalerij

 

 


Bezoekers van deze pagina bezochten ook

HETibiza Chilli Pepper

Chilli Pepper Charter

Evenementen transfer Ibiza

Privétransfers

 

 

 

 

 


Terug naar excursies