Privé-transfer op Ibiza

Vliegveld transfer Ibiza

Wanneer u op zoek bent naar een privétransfer op Ibiza, dan bent u bij HETibiza aan het juiste adres. Wij bieden diverse vormen van transport aan op het eiland voor kleine en grote gezelschappen.

Betrouwbaar & voor de juiste prijs

Bij alle transfers maken wij gebruik van de diensten van lokale gecertificeerde transferondernemingen waarmee wij al jarenlang naar tevredenheid samenwerken. Wij bieden betrouwbare transfers aan met ervaren chauffeurs en goede bussen in verschillende groottes. Door onze ervaring en goede planning bieden wij een uitstekende service aan voor een normale prijs.


Soorten transfers

1. Airporttransfer

U wordt opgewacht door onze chauffeur op het vliegveld met een naambord en direct naar uw accommodatie gebracht. Ook op de dag van vertrek zorgen wij ervoor dat u op tijd weer op het vliegveld bent.

2. Eiland transfer

Met uw gezelschap naar een fijn restaurant in Ibiza-stad of bekijk de prachtige zonsondergang. Laat u rijden, zodat u optimaal van uw avond geniet. Geen parkeerproblemen en geen zorgen over dat ene drankje te veel. Vraag vrijblijvend uw transfer aanvraag aan.

3. Event transport

Heeft u een bijzonder evenement gepland op Ibiza. Wij helpen u graag met het vervoer van uw gasten. Wij hebben veel ervaring met het vervoeren van zowel kleine als grote gezelschappen voor festivals, bruiloften en andere events. Onze kracht tijdens deze evenementen is onze organisatie, communicatie en flexibiliteit. Wij zorgen voor een goed transferplan, zodat de planning voor iedereen duidelijk is. Mochten er zich onverwachte situaties voordoen, dan kunnen we hier snel en adequaat op reageren. We leggen veel waarde aan een goed contact met de opdrachtgever. Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan via info@hetibiza.nl.


Wagenpark

Voor al onze transfers werken wij samen met onze partner Eilandtransfer-Ibiza. Er zijn kleine en grote bussen beschikbaar voor gezelschappen tot 54 personen. Vanzelfsprekend kunnen meerdere bussen tegelijkertijd ingezet worden, mocht er een groep groter zijn. Hieronder zijn foto’s van enkele bussen. Meer foto’s van de bussen zijn te te zien op de website van onze partner.


Naar Transfer aanvraag

Naar onze partner Eilandtransfer-Ibiza

Home