Privé-transfer op Ibiza

Vliegveld transfer Ibiza

Wanneer u op zoek bent naar een privétransfer op Ibiza, dan bent u bij HETibiza aan het juiste adres. Wij bieden diverse vormen van transport aan op het eiland voor kleine en grote gezelschappen.

Betrouwbaar & voor de juiste prijs

Bij alle transfers maken wij gebruik van de diensten van lokale gecertificeerde transferondernemingen waarmee wij al jarenlang naar tevredenheid samenwerken. Wij bieden betrouwbare transfers aan met ervaren chauffeurs en bussen die in perfecte staat zijn in verschillende groottes. Door onze ervaring en goede planning bieden wij deze aan voor een juiste prijs.


Soorten transfers

1. Airporttransfer

U wordt opgewacht door onze chauffeur op het vliegveld met een naambord en direct naar uw accommodatie gebracht. Wij verzorgen uw airport transfer van het vliegveld naar uw hotel en weer terug op de dag van vertrek. Start uw vakantie direct bij aankomst op Ibiza. Geen wachttijden, maar een privé-transfer naar uw accommodatie. Stuur ons uw vluchtinformatie en zorgen ervoor dat uw vakantie zorgeloos begint.

2. Eilandtransfers

Met uw gezelschap naar een fijn restaurant in Ibiza-stad of bekijk de prachtige zonsondergang. Laat u rijden, zodat u optimaal van uw avond geniet. Geen parkeerproblemen en geen zorgen over dat ene drankje te veel. Onze ervaren chauffeurs brengen u graag naar de mooiste plekken op het eiland. Vraag naar de mogelijkheden voor uw eiland transfer via het volgende invulscherm.

3. Event transport

Heeft u een bijzonder evenement gepland op Ibiza. Wij helpen u graag met het vervoer van uw gasten. Wij hebben veel ervaring met het vervoeren van zowel kleine als grote gezelschappen voor festivals, bruiloften en andere events. Onze kracht tijdens deze evenementen is onze organisatie, communicatie en flexibiliteit. Wij zorgen voor een goed transferplan, zodat de planning voor iedereen duidelijk is. Mochten er zich onverwachte situaties voordoen, dan kunnen we hier snel en adequaat op reageren. We leggen veel waarde aan bereikbaar en een goed contact met de opdrachtgever. Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan via info@hetibiza.nl.


Wagenpark

Voor al onze transfers werken wij samen met onze partner Eilandtransfer-Ibiza. Er zijn bussen beschikbaar voor groepen tot 11 of 18 personen, maar ook zijn er bussen met 30 en 54 zitplaatsen. Vanzelfsprekend kunnen meerdere bussen tegelijkertijd ingezet worden. Hieronder zijn foto’s van enkele bussen die ingezet worden. Meer foto’s van de bussen zijn te te zien op de website van onze partner.


Naar Transfer aanvraag

Naar onze partner Eilandtransfer-Ibiza

Home