Over ons

Wie is HETibiza?

HETibiza is een toeristische onderneming die gespecialiseerd is in leuke activiteiten op Ibiza. HETibiza organiseert en bemiddelt in diverse activiteiten, excursies en huurmogelijkheden op Ibiza. HETibiza weet door haar jarenlange ervaring op het eiland wat toeristen interessant vinden en welke activiteiten goed zijn. HETibiza organiseert o.a. het volgende voor u:


OpgerichtNico Buts, HETibiza

Met 10 jaar werkervaring voor een grote reisorganisatie heeft Nico Buts zich gespecialiseerd in de leuke activiteiten die er op het eiland te beleven zijn. Dat is het idee achter HETibiza. Door zijn jarenlange toeristische ervaring weet Nico als geen ander wat er te doen is op het eiland. Nico trekt er graag op uit om nieuwe plekken te ontdekken. Want ook voor iemand die al vele jaren op het eiland is, blijven er altijd nieuwe plekken te ontdekken.

Heeft u een vraag aan Nico, stuur een e-mail aan Nico.


Bedrijfsgegevens

HETibiza-logo

Adres Spanje

 • Carrer Ramon y Cajal, 07820, Sant Antoni de Portymany, Balearen, Spanje
 • Telefoon & WhatsApp Spanje: +34611318817
 • Telefoon & WhatsApp Nederland: +31646079566
 • E-mail: info@hetibiza.nl

Geregistreerd in Spanje

 • Commerciële naam: HETibiza
 • Eigenaar: Nico Wilhelmus Johannes Buts
 • NIF nummer: Y5268017L

Bankgegevens

 • Bankrekening: ES41.2100.0213.4302.0066.3495
 • Rekeninghouder: Nico Wilhelmus Johannes Buts
 • BIC Bank: CaixesBBXXX
 • Adres bank: Sant Antoni de Portmany, Ibiza, Balearen, Spanje

Voordelen

HETibiza helpt u graag om uw vakantie zo speciaal mogelijk te maken. Er is veel te doen op het eiland en het is prettig wanneer u een klein idee heeft voordat de vakantie begint, wat er allemaal mogelijk is. HETibiza biedt u om deze reden diverse mogelijkheden die u al vooraf kunt organiseren, zodat u ook zeker bent dat u maar één ding hoeft te doen op vakantie en dat is genieten.

Nederlandse hulp

HETibiza biedt de hulp in uw eigen taal aan. Wij ondersteunen u in uw eigen taal wanneer u bijvoorbeeld een auto wenst te reserveren, een excursie wilt boeken of een privé-transfer naar het vliegveld wilt boeken. Daarbij bieden wij ook diverse excursies in het Nederlands aan.

Voorpret begint thuis

De rol van de lokale reisleider is de laatste jaren veranderd. Vroeger kon men auto’s en excursies pas op vakantie zelf organiseren. HETibiza biedt u de mogelijkheid dit al vanuit thuis te organiseren. Wenst u een huurauto voor een paar dagen of een leuke excursie, wij helpen u graag verder. Ook uw boottickets van Ibiza naar Formentera bestelt u eenvoudig via HETibiza. Zoek rustig uit wat u wenst te doen en wij helpen u met uw leuke plannen.

Kortingen

Door de jarenlange ervaring van HETibiza weten wij wat veel vakantiegangers willen. Daar spelen wij op in door de juiste diensten aan te bieden en kortingen uit te handelen. Via HETibiza boekt u bijvoorbeeld de goedkoopste dagretour-tickets van Ibiza naar Formentera.

Persoonlijke service

HETibiza biedt u een persoonlijke service. Stel uw vraag aan info@hetibiza.nl en u krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord. Wenst u graag een plan voor de invulling van uw vakantie, dan adviseren wij u graag.

Kwalitatieve aanbieders

Voor de uitvoering van de meeste diensten die u via HETibiza boekt, maken wij gebruik van lokale aanbieders. Deze lokale aanbieders zijn persoonlijk uitgezocht en gecontroleerd op de kwaliteit en uitvoering. Daarbij is het belangrijk dat deze lokale aanbieders officieel en geregistreerd zijn.


Geregistreerde partners

Inloggen : log in met username en wachtwoord

Uitloggen