Wie is HETibiza

HETibiza is een toeristische onderneming die gespecialiseerd is in toeristische activiteiten, events en accommodaties op Ibiza. Wij organiseren en bemiddelen in diverse toeristische activiteiten. Door onze jarenlange ervaring in de toeristenbranche en op Ibiza weten we wat goed is en wat de bezoekers leuk vinden. HETibiza organiseert onder andere voor u:

Daarnaast bieden we veel informatie aan over restaurants en bijzondere plekken. Ook hebben we een shop met leuke gadgets, met onder andere het door ons ontwikkelde:


Opgericht

Nico Buts, HETibiza

Met 10 jaar werkervaring voor een grote Duitse reisorganisatie heeft Nico Buts zich gespecialiseerd in de toeristische & leuke activiteiten die er op het eiland te beleven zijn. Dat is het idee achter HETibiza. Door zijn jarenlange ervaring weet Nico als geen ander wat er te doen is op het eiland en wat er aangeboden wordt. Nico trekt er graag op uit om nieuwe plekken te ontdekken. Ook voor iemand die al vele jaren op het eiland is, blijven er altijd nieuwe plekken te ontdekken.

Heeft u een vraag aan Nico, stuur een e-mail aan Nico.


Bedrijfsgegevens

Adres Spanje

 • Carrer Ramon y Cajal, 07820, Sant Antoni de Portymany, Balearen, Spanje
 • Telefoon & WhatsApp Spanje: +34611318817
 • Telefoon & WhatsApp Nederland: +31646079566
 • E-mail: info@hetibiza.nl

Geregistreerd in Spanje

 • Commerciële naam: HETibiza
 • Eigenaar: Nico Wilhelmus Johannes Buts
 • NIF nummer: Y5268017L
 • Licentie-nummer: MT-0008-E, als ‘Mediador Turístico’, ingeschreven bij de Consell (overheid) van Ibiza

Bankgegevens

 • Bankrekening: ES41.2100.0213.4302.0066.3495
 • Rekeninghouder: Nico Wilhelmus Johannes Buts
 • BIC Bank: CaixesBBXXX
 • Adres bank: Sant Antoni de Portmany, Ibiza, Balearen, Spanje

Voordelen

Ontzorgen

HETibiza helpt u graag om uw vakantie zo speciaal mogelijk te maken. Er is veel te doen op het eiland en er wordt veel aangeboden. Wij helpen u graag inzicht te geven in de veschillende mogelijkheden betreffende activiteiten en accommodaties. U kunt u zodoende richten op wat belangrijk is voor u en dat is ontspannen en genieten.

Nederlandse hulp

HETibiza spreekt uw taal. Wij ondersteunen u in uw eigen taal wanneer u een accommodatie wenst of een auto wenst te reserveren. Ook helpen wij u graag verder met (Nederlandstalige) excursies en privé-transfers van en naar het vliegveld. Ook bij het huren van boten helpen wij u graag verder.

Voorpret begint thuis

HETibiza biedt u de mogelijkheid om vanuit thuis uw vakantie al in te richten. Wenst u een huurauto voor een paar dagen of een leuke excursie, wij helpen u graag verder. Ook uw boottickets van Ibiza naar Formentera bestelt u eenvoudig via HETibiza. Zoek rustig uit wat u wenst te doen en wij helpen u met uw leuke plannen.

Kortingen

Door de jarenlange ervaring van HETibiza weten wij wat veel vakantiegangers willen. Daar spelen wij op in door de juiste diensten aan te bieden en kortingen uit te handelen.

Persoonlijke service

HETibiza biedt u een persoonlijke service. Stel uw vraag aan info@hetibiza.nl en u krijgt zo spoedig mogelijk een antwoord. Wenst u graag een plan voor de invulling van uw vakantie, dan adviseren wij u graag.

Kwalitatieve aanbieders

Voor de uitvoering van de meeste diensten die u via HETibiza boekt, maken wij gebruik van lokale aanbieders. Deze lokale aanbieders zijn persoonlijk uitgezocht en gecontroleerd op de kwaliteit en uitvoering. Daarbij is het belangrijk dat deze lokale aanbieders officieel geregistreerd staan.


Geregistreerde partners

Inloggen : log in met username en wachtwoord

Uitloggen