Ontdek Ibiza Kwartet

  • Ken jij alle hippiemarkten van Ibiza?
  • Ontdek de spirituele locaties van het eiland!
  • Leer meer over de historische bouwwerken van Ibiza!
  • Speel dit leuke spel, met 52 kaarten vol informatie, over jouw favoriete eiland!

Voor jong en oud

Leer Ibiza spelenderwijs kennen met dit te gekke Ontdek Ibiza Kwartet. Speel samen met familie en vrienden en deel jullie ervaringen over dit prachtige eiland. Dit spel is leuk om te spelen voor jong en oud.

Insider tips

Het spel bestaat uit 52 kaarten. Op deze kaarten vind je veel naast interessante informatie en highlights, ook veel insider hotspots. Dit kwartet is leuk voor iedereen die Ibiza al kent en mooie herinneringen wenst op te halen.

Maar ook voor iedereen die Ibiza op het verlanglijstje heeft staan is dit Ontdek Ibiza Kwartet een mooie voorbereiding vol informatie over de mooiste stranden, historische bouwwerken en inspirerende locaties van het eiland. Alle insider tips zijn persoonlijk samengesteld door onze lokale gids Nico.

Haal Ibiza in huis

Bestel dit gezellige Ontdek Ibiza Kwartet direct. Mocht je dit jaar Ibiza overslaan, dan haal je zo alsnog een stukje Ibiza in huis.


Bestel nu

Bestel het Ontdek Ibiza Kwartet direct via de winkelmand in de Ibiza shop. Voor vragen kun je ons altijd bereiken via het onderstaande blok.


Bestellen vanuit Nederland

Dit leuke Ontdek Ibiza Kwartet wordt vanuit Nederland verzonden tegen de Nederlandse verzendkosten. Bestel het via de webshop en je ontvangt hem binnen een paar werkdagen.

Afhalen kan ook:

Christinastraat 12, te Uden (Noord-Brabant). Stuur dan uw telefoonnummer mee.


Bestellen vanaf Ibiza

Vanaf 23 juni is dit leuke spel ook op Ibiza in Spanje verkrijgbaar. Bestel hem hier.