Huur een scooter

HETibiza scooterhuur

Met een scooter op Ibiza

Voel je vrij en ontdek het eiland op een heerlijke wijze. Met een scooter verken je Ibiza op eigen gelegenheid. Een scooter op Ibiza heeft vele voordelen. Je bent niet afhankelijk van het openbaar vervoer en parkeren is geen enkel probleem. Daarnaast zijn de meeste plekken op het eiland te bereiken met een mooie scooter. Het rijden met een scooter op Ibiza geeft een enorm gevoel van vrijheid en is heerlijk om de prachtige landschappen en uitzichten van het eiland te ontdekken.


Voordelen

Via HETibiza huurt u goede scooters. Uw voordelen:

 • Eerlijke prijzen, zonder verrassingen
 • Nieuwe scooters
 • Geen creditcard nodig
 • Inclusief Routeboek ‘HETibiza routes & tips’
 • Reservering in het Nederlands
 • Huur direct vanaf uw hotel
 • Geen verborgen kosten
 • Huur voor korte & lange duur
 • Geen betaling vooraf
 • Kosteloos cancellen
 • Betrouwbaar en veilig
 • Inclusief WA-verzekering

Modellen

Via HETibiza kunt u diverse modellen huren. Hieronder ziet u de modellen.

 


Is een scooter op Ibiza veilig

Met regelmaat krijgen wij de vraag of scooter rijden gevaarlijk is op Ibiza. Wij zijn van mening dat scooter rijden op Ibiza niet gevaarlijker is dan in Nederland. Op een scooter bent u wel kwetsbaarder dan bijvoorbeeld in een auto. Het is belangrijk dat u altijd goed oplet onderweg, een helm draagt en u aan de verkeersregels houdt. Ook raden wij aan om een lange broek en een jas te dragen tijdens het rijden. Veel straten aan de kust zijn minder schoon en er ligt steen en zand op de weg, wat de wegen gladder maakt. Vandaar dat u altijd goed dient op te passen wanneer u met een scooter op Ibiza onderweg bent.

Maar rijden op een scooter geeft een gevoel van vrijheid en het is een makkelijk vervoersmiddel om rond te trekken over het eiland. Wanneer u zich aan de verkeersregels houdt is er geen enkel probleem.


Eerlijke prijzen, zonder verrassingen

HETibiza biedt u eerlijke prijzen aan voor elk type scooter, waarbij het voor ons belangrijk is dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Overtuig uzelf van de vele voordelen en klik hieronder op het prijsoverzicht in uw vakantieperiode.

U ziet hier de prijzen per model per dag in uw vakantieperiode. Wanneer u uw scooter voor meer dagen achter elkaar huurt daalt de dagprijs. Klik op de onderstaande maand waarbinnen uw vakantieperiode valt voor een prijsoverzicht.

Prijs per model in 2019 in de periode

Huurcondities

Huurcondities

Bij het klikken op één van bovenstaande prijslijsten ziet u de condities en de voorwaarden voor het huren van een scooter. Er zijn extra kosten onder aan deze prijslijsten aangegeven voor een:

 • all-risk verzekering

Wanneer u vragen heeft over deze voorwaarden stuur een e-mail aan info@hetibiza.nl.


Reserveren

Maak direct een reservering bij HETibiza via telefoon, WhatsApp of e-mail en u ontvangt een bevestiging van uw reservering met alle nodige informatie.

  SP +34611318817

   info@hetibiza.nl

  NL +31646079566

Geef hierbij aan

 1. Uw naam
 2. Geboortedatum
 3. Telefoonnummer
 4. Hotel
 5. Gewenste type scooter
 6. Gewenst aantal dagen
 7. Vanaf welke datum

U ontvang van ons een bevestiging met alle informatie en op de dag van uw reservering wordt u in de ochtend begroet door de collega van de scooterverhuur. De betaling hoeft dan ook pas hier te geschieden.


Scooterhuur via HETibiza in de media

Scooter huren op Ibiza fotogalerij

 

HETibiza YouTube

 

 


Bezoekers van deze pagina bezochten ook

HETibiza fast ferry

Dagretour Ibiza – Formentera

HETibiza Geheime Eilandtour

Geheime Eilandtour

 

 

 

 

 


Ga terug naar

Modellen huurauto’s

Prijzen huurauto’s

Uw vrijheid en voordelen