Huurauto op Ibiza

 

Eerlijke prijzen, zonder verrassingen

Erop uit gaan met een huurauto op Ibiza om het eiland te ontdekken is een graag gedane bezigheid van vele eilandbezoekers. Ibiza leent zich uitstekend om een auto te huren. Er zijn diverse autoverhuurbedrijven op het eiland. Een belangrijke tip die wij u meegeven is dat u goed uitzoekt waar u uw auto huurt. Let op de kleine letters en ons advies: als de prijs te goed lijkt om te geloven, dan komen er zeker nog verrassingen bovenop. HETibiza werkt naar grote tevredenheid samen met een groot lokaal autoverhuurbedrijf: ‘Avantcar Ibiza’ met tientallen jaren ervaring en diverse kantoren verspreidt over het hele eiland. Beide staan wij voor een gezamenlijk motto: eerlijke prijzen, zonder verrassingen.

En dit krijgt u wanneer u uw auto via HETibiza boekt. Via HETibiza kunt u uw huurauto zonder creditcard huren. Overtuig uzelf van deze en vele andere voordelen.

U ziet hier de prijzen per model per dag in uw vakantieperiode. Wanneer u uw auto voor meer dagen achter elkaar huurt daalt de dagprijs. Klik op de onderstaande maand waarbinnen uw vakantieperiode valt voor een prijsoverzicht.

Prijs per model in 2019 in de periode

Huurcondities

Bij het klikken op één van bovenstaande prijslijsten ziet u de condities en de voorwaarden voor het huren van een auto. Er zijn extra kosten onder aan deze prijslijsten aangegeven voor o.a.:

 • kinderzit
 • all-risk verzekering
 • extra chauffeur
 • young driver (21-25 jaar)

Wanneer u vragen heeft over deze voorwaarden stuur een e-mail aan info@hetibiza.nl.


Reserveren

Huur direct uw huurauto bij HETibiza via telefoon, WhatsApp of e-mail en u ontvangt een bevestiging van uw reservering met alle nodige informatie.

  SP +34611318817

   info@hetibiza.nl

  NL +31646079566

Geef hierbij aan

 1. Uw naam
 2. Geboortedatum
 3. Telefoonnummer
 4. Hotel
 5. Gewenste type auto
 6. Gewenst aantal dagen
 7. Vanaf welke datum
 8. Eventuele extra’s: kinderzit, etc.

U ontvang van ons een bevestiging met alle informatie en op de dag van uw reservering wordt u in de ochtend begroet door de collega van de autoverhuurder. Pas op dit moment dient u de auto te betalen. U kunt te allen tijde uw reservering cancelen.


Huurauto’s via HETibiza in de media

Huurauto's fotogalerij

 

 

HETibiza YouTube kanaal

 

 


Bezoekers van deze pagina bezochten ook

HETibiza Boot huren zonder vaarbewijs

Boothuur zonder vaarbewijs

HETibiza fast ferry

Dagretour Ibiza – Formentera

 

 

 

 

 

 


Ga terug naar

Modellen huurauto’s

Uw vrijheid & voordelen

Scooterhuur