Leuke activiteiten voor groepen

Bent u op zoek naar een activiteit of excursie voor uw bedrijfsevent of uw gezelschap, dan helpen we u graag verder. HETibiza organiseert groepsactiviteiten op Ibiza voor uw event of gezelschap. Wij helpen u graag met excursies, ontdekkingstouren, boottrips, strandactiviteiten en veel meer.

Advies op maat

Door onze ervaring en contacten op het eiland kunnen we u advies geven betreffende alle mogelijkheden die er zijn op Ibiza. Wenst u een boottrip, een wandeltocht of E-biken met uw groep, wij adviseren u graag over wat het beste is voor uw gezelschap, rekening houdend met uw wensen. Stuur uw aanvraag aan info@hetibiza.nl.


Boottochten

Met een boot over de Middellandse Zee varen is een prachtig groepsuitje. Dit biedt uw gezelschap de gelegenheid om onder de stralende zon met elkaar te kletsen in een schitterende setting. Met de boot naar de prachtige stranden van Formentera of er op uit richting de ongerepte zuid-west kust met het bijzondere Es Vedra en de fascinerende zonsondergang.

Enkele mogelijkheden op het water:


Excursies

Naast boottrips zijn er op het eiland zelf ook prachtige avonturen te beleven. Neem uw groep mee voor een uitdagende quad tour, een natuurrijke E-mountainbike trip of leer het eiland kennen bij een ontdekkingstour. Enkele mogelijkheden voor uw groepsevenement zijn hieronder te vinden:

Vanzelfsprekend zijn er aanpassingen en combinaties mogelijk bij de diverse activiteiten.


Transfers

Naast activiteiten bieden we ook groepstransport aan. Wenst u een transfer naar de stad, een restaurant of het vliegveld. Ongeacht of uw groep 5 personen groot is of 100 man sterk, dit is voor ons geen enkel probleem. Wij zijn uw betrouwbare vervoerspartner. Wij hebben veel ervaring met transport op Ibiza en brengen uw gezelschap veilig naar de plaats van bestemming.


Meer informatie

Stuur ons een aanvraag voor meer informatie over alle mogelijkheden voor groepsactiviteiten via HETibiza:

  SP +34611318817

   info@hetibiza.nl

  NL +31646079566


Home