Formentera

Een dag naar Formentera

Een must op uw vakantieplanning is het bezoek aan Formentera. Dit vierde grootste Balearen-eiland is enkel te bereiken via haar grote zuster Ibiza. Het is een geliefde daguitstap vanuit Ibiza. Er zijn veerboten die tussen Ibiza en Formentera varen. Met deze veerboten komt u in de haven La Savina uit, vanwaar u een fiets, scooter of auto kunt huren om het eiland te ontdekken. Lees hier meer over dit bijzondere eiland. Daarnaast varen diverse catamarans richting de mooiste stranden van Formentera waar het heerlijk zwemmen en zonnen is. Voor meer informatie zie over Formentera. Lees verder voor meer informatie over Formentera. Wij bieden u hier de beste mogelijkheden aan om Formentera te bezoeken.


Dagretour Ibiza – Formentera

HETibiza dagretour Ibiza-Formentera

Wenst u Formentera op eigen houtje te ontdekken, met bijvoorbeeld een fiets of een scooter, neem dan de dagretour met de snelle veerboot. Deze fast ferry is in 30 minuten op Formentera. Vanuit de haven La Savina kunt u een fiets, scooter of auto huren en er zelfstandig op uit gaan. Deze tickets zijn ideaal voor een dagtrip naar Formentera. Meer informatie om deze tickets te boeken vindt u bij Dagretour Ibiza – Formentera.


Catamaran Formentera Star

HETibiza Familie Catamaran Formentera

Een andere wijze om de mooiste stranden van Formentera te bereiken is met een prachtige zeil-catamaran. De Formentera Star is een prachtige zeil catamaran die u meeneemt voor een bijzondere trip over de Middellandse Zee. Bij de mooiste stranden van Formentera meert u aan om te genieten van het heldere water en het witte strand. Met deze zeiltrip wordt u goed verzorgd en geniet u van een heerlijke dag op het water. Deze trip is ook mogelijk als familie catmaran of met de zonsondergang. Meer informatie vindt u bij de Catamaran Formentera Star.


Door naar Excursies

Door naar Op het water

Home