Voordelen Dagretourtickets

Formentera is enkel te bereiken via de veerboot vanuit Ibiza en de reis meer dan waard. Prachtige Caribische stranden, geweldige uitzichten en een fijne atmosfeer maken dit kleine eiland een perfecte plek om compleet te ontspannen. Of u nu voor één dag naar Formentera gaat of voor een langere tijd, HETibiza regelt voor u eenvoudig en snel de meest voordelige boottickets voor de fast ferry van Ibiza naar Formentera en terug.

Uw voordelen

 • 30 minuten

Er zijn diverse maatschappijen die vanuit Ibiza naar Formentera varen. Hiervan zijn er slechts 3 die met een fast ferry (snelveerboot) vanuit Ibiza stad naar La Savina op Formentera varen. Deze trip duurt slechts 30 minuten, zodat u veel tijd heeft om van Formentera te genieten. Een extra pluspunt is dat de trip vanuit Ibiza stad vertrekt. U kunt prachtige foto’s maken wanneer de boot langs de oude stad vaart.

 • Goedkoopste ‘fast ferry’ tickets

Van de 3 ondernemingen die met een snelveerboot varen, werken wij met de meest voordelige fast ferry rederij Mediterranea Pitiusa. HETibiza boekt voor u de meest voordelige boottickets voor een dagretour of losse tickets.

Ticketprijzen dagretour Ibiza – Formentera

Volwassenen: € 35,00

Senioren (60+): € 17,50

Kinderen (5-12 jaar): € 17,50

Babies (0-4 jaar): € 0

 • Flexibele ‘open’ tickets

Met de Ibiza – Formentera dagretour tickets reist u flexibel. Deze veerboot gaat meermaals per dag. In het zomerseizoen vertrekt er een veerboot bijna elk uur tussen 07:30 uur en 23:30 uur. U kunt de hele dag op Formentera genieten en met deze flexibele ‘open’ tickets vaart u terug wanneer u dat wenst. Onze ervaring leert, eenmaal op Formentera, dan wilt u hier zo lang genieten als mogelijk is.

 • Mobiele tickets

Met de mobiele tickets die u via HETibiza in uw e-mail krijgt kunt u direct aan boord. Zo heeft u altijd uw tickets bij de hand.

 • Nederlandse service

Via HETibiza kunt u deze tickets in uw eigen taal bestellen. Wij bieden u alle informatie in het Nederlands en helpen u graag met het bestellen. Heeft u vragen, contacteer ons via info@hetibiza.nl.

 • Uw vakantie begint thuis

Geniet zo veel mogelijk van uw vakantie en plan uw uitjes al vanuit thuis. Bestel uw Dagretour-tickets via HETibiza en zoek in alle rust uit, welke mooie plekjes van Formentera u wenst te bezoeken. Een goed begin is het halve werk.

 • Zeker uw plaats

Weet u nog niet wanneer u wilt gaan, maar u wenst wel gebruik te maken van de vele voordelen van HETibiza, maak alvast een voorreservering via info@hetibiza.nl. Wij houden u op de hoogte en zodra u zeker bent op welke dag u de trip wenst te maken, laat het ons weten en wij regelen het direct.


Bestel direct

Reserveer uw dagretour Ibiza-Formentera en stuur ons de volgende gegevens:

 • Datum van dagretour
 • Namen + paspoortnummers + geboortedata van alle reizigers
 • E-mail van de boeker
 • Mobiele telefoonnummer van de boeker

Uw tickets

U ontvangt dezelfde dag de tickets per e-mail. Pas nadat u de tickets in uw e-mailinbox heeft, dienen deze betaald te worden en ontvangt u een betaalverzoek. Voor Nederlandse klanten maken wij gebruik van Tikkie. De betaling dient voldaan te zijn, voordat de dagretour plaats vindt. Met de mobiele tickets kunt u direct in de haven van Ibiza inchecken bij de boot van de rederij: Mediterranea Pitiusa.


Terug naar Home