Dagretour Ibiza-Formentera

 

Bezoek één dag het prachtige Formentera. Via HETibiza boekt u de meest voordelige dagretour tickets voor de fast ferry naar dit geweldige eiland. U vertrekt op een tijd naar eigen keuze met de snelveerboot van 30 minuten vanuit Ibiza stad naar La Savina in Formentera. Met deze ideale tickets kiest u zelf uw vaartijden uit. Met dit voordeel en vele andere geniet u zo lang u wenst op Formentera.

Ticketprijzen dagretour Ibiza – Formentera

volwassenen: € 35,00 

Senioren (60+): € 17,50

kinderen (5-12 jaar): € 17,50 

babies (0-4 jaar): gratis

Bestel direct

Reserveer uw dagretour Ibiza-Formentera en stuur ons de volgende gegevens:

  • Datum van dagretour
  • Namen + paspoortnummers + geboortedata van alle reizigers
  • E-mail van de boeker
  • Mobiele telefoonnummer van de boeker

Uw tickets

U ontvangt dezelfde dag de tickets per e-mail. Pas nadat u de tickets in uw e-mailinbox heeft, dienen deze betaald te worden en ontvangt u een betaalverzoek. Voor Nederlandse klanten maken wij gebruik van Tikkie. De betaling dient voldaan te zijn, voordat de dagretour plaats vindt. Met de mobiele tickets kunt u direct in de haven van Ibiza inchecken bij de boot van de rederij: Mediterranea Pitiusa.


Vervoer op Formentera

Plaats van aankomst op Formentera is La Savina, wat de enige haven op Formentera is. Vanuit hier kunt u het eiland ontdekken. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals de lijnbus die u naar verschillende plekken op Formentera brengt. Ook fietsen zijn te huur in de haven, wat voor korte afstanden ideaal is. Wenst u echter meer van Formentera te zien, dan raden wij u een auto of een scooter aan. Bij grotere gezelschappen is een auto ideaal, maar onze persoonlijke voorkeur heeft een scooter. Met een scooter geniet u van de vrijheid, en ontdekt u in 1 dag de mooiste plekken van het eiland. Wenst u een fiets, scooter of auto op Formentera, dan helpen wij u ook hier ook graag mee.


Reserveren

Reserveer uw plaatsen voor de Dagretour Ibiza – Formentera via HETibiza:

  SP +34611318817

   info@hetibiza.nl

  NL +31646079566


Bezoekers van deze pagina bezochten ook

City bike tour

HETibiza Boot huren zonder vaarbewijs

Boothuur zonder vaarbewijs

 

 

 

 

 

 


Terug naar Home