Update 18.08.2020

Vanaf 15 augustus staan de Balearen voor Nederland en België op code oranje. Dit houdt in dat reizen naar o.a. Ibiza afgeraden worden. Ook voor de excursies, boottrips en verhuurbedrijven heeft dit consequenties. Sommige bedrijven zijn al gesloten en sommige excursies worden in mindere mate aangeboden. U kunt navragen of de door u gewenste activiteit aangeboden wordt.


Update 11.06.2020

We mogen vanaf 1 juli weer door starten met het aanbieden van leuke excursies en tours op Ibiza. Er zijn een paar restricties die voor uw en onze veiligheid van belang zijn en waar we ons aan dienen te houden.

Regels voor excursies:

  • In voertuigen (huurauto’s & bussen) is het gebruik van een mondkapje verplicht;
  • Bij tours uitgevoerd door HETibiza worden handen met grote regelmaat gedesinfecteerd;
  • We houden de 1,5 meter regel in acht. Dit is bijvoorbeeld bij wandelingen goed mogelijk. Daar waar we het niet kunnen (bijvoorbeeld in een bus), gebruiken we mondkapjes;
  • Onze bussen zijn voorzien van een airconditioning systeem, waar tevens lucht gedesinfecteerd wordt;
  • Groepen voor de excursies van HETibiza zijn niet groter dan maximaal 20 personen;
  • Ook bij partners wordt rekening gehouden met bovenstaande regels.

Update 03.06.2020

Het ziet ernaar uit dat we vanaf 1 juli weer kunnen opstarten met onze activiteiten. Vanzelfsprekend met in acht neming van de gestelde maatregelen. Afstand houden en handen desinfecteren is het devies en mondkapjes zijn in enkele gevallen ook noodzakelijk.

Maar fijn om weer plannen te kunnen maken en de activiteiten op te starten. We wachten op jullie!


Update 25.05.2020

De eerste geluiden om het seizoen op te starten in juli zijn aanwezig. We blijven positief dat dit ook gaat gebeuren. We hopen op weinig nieuwe gevallen en dat de mensen dit jaar toch alsnog naar Ibiza op vakantie gaan.

Ook wij zullen ons houden aan het nieuwe normaal en in samenwerking met alle partners kijken hoe dit per excursie het beste in acht genomen kan worden.


Het toerisme is in Spanje hard geraakt door de Corona-crisis. Er is veel onduidelijk en de vraag wanneer internationale toeristen naar Ibiza komen is onzeker. Ook wij kunnen niet meer doen als afwachten en hopen dat de situatie snel verbeterd.

Door deze onzekerheid houden veel bedrijven vooralsnog de deur gesloten. Dit kan tot gevolg hebben dat diverse excursies, tours en verhuurmaatschappijen nog niet beschikbaar zijn.

Mocht u interesse hebben in een huurauto of vragen hebben over de mogelijkheden, stuur ons een bericht via onze e-mail. Wij helpen u graag verder.

Pas goed op uzelf op!

Groeten Nico – HETibiza