WALK & PLAY-tour: ontdek Ibiza stad

24,00

Categorieën: ,

Beschrijving

WALK & PLAY-tour: ontdek Ibiza stad

Ontdek Ibiza stad op eigen gelegenheid met deze leuke & leerzame interactieve tour. Laat je meevoeren in een stad vol historie en prachtige uitzichten en leer de geheimen van de oude stad kennen.

Via je eigen smartphone

Deze tour download je via een applicatie op je smartphone. Via deze applicatie word je rondgeleid door de stad. Dit gebeurt onder begeleiding van de corsaar Antonio Riquer. Hij neemt je in de applicatie mee door de stad. Hij vertelt je over de rijke geschiedenis van Ibiza en laat je de meest interessante en mooiste plekken van de stad zien.

Voor jong en oud

Aan de tour zitten ook vragen en opdrachten gekoppeld. Deze zijn interessant voor zowel jong als oud. Hiermee leer je de stad al spelenderwijs kennen. Eén ticket is geldig voor 1 smartphone. Per ticket kunnen 1 tot 4 personen gebruiken maken van de tour.

Je ticket

De tour en applicatie ontvang je via een ticket die je per mail en sms ontvangt. Je krijgt via mail & sms een unieke link toegestuurd, waarmee je de applicatie download. Zodra je in de stad bent, start je de applicatie.

Bestel nu

Bestel de WALK & PLAY-tour: ontdek Ibiza stad direct via de winkelmand in de webshop. Geef hierbij je e-mail en mobiele telefoonnummer in en je ontvangt het ticket. Tevens ontvang je een document met tips & uitleg om de tour op de beste manier te kunnen lopen.


Contact

Voor vragen kun je ons altijd bereiken via het onderstaande whatsapp / telefoon-nummer of per e-mail:

  HETibiza

  +34681104919

  +34681104919 / +34611318817

 

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WALK & PLAY-tour: ontdek Ibiza stad” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *