C. Hierbas Ibicencas – Mari Mayans

18,00

Artikelnummer: 5046 Categorie:

Beschrijving

Hierbas Ibicencas – Mari Mayans

  • Inhoud: 70 cl.
  • Alcoholpercentage: 30%
  • Herkomst: Ibiza, Spanje
  • Producent: Mari Mayans

Productuitleg

De meest beroemde kruidenlikeur van Ibiza is de Hierbas Ibicencas. Dit lokale product van Ibiza is een anijsachtig likeur, dat gemaakt wordt van aromatische planten die in het wild groeien. De bereiding en het drinken behoren tot de traditionele gebruiken op Ibiza. Veel Ibicencische families maken zelf hun eigen varianten met behulp van een eeuwenoud familierecept dat overgedragen wordt van familie op familie. Dit recept blijft in de meeste gevallen geheim, maar de kruiden die o.a. gebruikt worden in de Hierbas Ibicencas zijn Anijs, Thijm en Rozemarijn.

Mari Mayans

Eén van de best bewaarde recepten is die van Mari Mayans, die al sinds 1880 zijn Hierbas Ibicencas produceert. Deze Hierbas is de beste Hierbas Ibicencas die er te krijgen is.

Wanneer te drinken

De Hierbas Ibicencas is het beste te drinken na de lunch of het diner. Heerlijk om het eten te laten zakken onder het genot van een likeur is een typisch gebruik op Ibiza.


Bestel nu

Onder vermelding van Hierbas Ibicencas via onderstaande telefoonnummer of e-mail:

   Booze & Bites

  +31(0)513417994

Verzending vanuit Nederland

HETibiza werkt samen met slijterij Booze & Bites in Joure. Dit typisch product van Ibiza wordt vanuit Nederland verzonden tegen de Nederlandse verzendkosten. Bestel uw Hierbas Ibicencas via bovenstaande link en u ontvangt hem binnen een paar werkdagen.

Extra informatie

Gewicht 1.30 kg
Afmetingen 7 × 7 × 30 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “C. Hierbas Ibicencas – Mari Mayans” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…