D. Dromenvanger met wensboom

19,95

Artikelnummer: 5051 Categorieën: ,

Beschrijving

Dromenvanger met wensboom

De dromenvanger heeft een spirituele betekenis alsmede een decoratieve. Op de hippiemarkten van Ibiza worden veel handgemaakte dromenvangers aangeboden. Haal uw eigen handgemaakte dromenvanger met wensboom in huis.

Wat doet een dromenvanger

Dromenvangers bestaan al vele eeuwen, het gebruik kent zijn oorsprong bij de zogenaamde ‘natuurvolkeren’ zoals Indianen en Aboriginals. De reden voor het maken en gebruik ervan is overal ter wereld hetzelfde. Het geloof is dat de hemel vol zit met dromen, dat kunnen goede dromen zijn maar ook kwade dromen (nachtmerries).

Als je gaat slapen sta je open voor deze dromen en loop je dus de kans om dromen op te vangen. De naam verklapt het eigenlijk al: de dromenvanger vangt de dromen boven jouw bed weg en houdt deze vast. Als dan de zon opgaat, spatten deze dromen uiteen en is de dromenvanger weer “schoon”.

De dromenvanger onthoudt je echter niet van alle dromen, de goede dromen worden opgevangen en vallen via het web en de veertjes, schelpjes of kraaltjes op de slaper. Daarmee zorgt de dromenvanger voor plezierige, rustige dromen en een goede nachtrust.

Wat is een wensboom 

Een wensboom is een boom die, volgens het volksgeloof, wensen kan doen uitkomen. Er worden offers gebracht bij de boom. Wensbomen komen voor over de hele wereld. Vaak worden linten of lapjes stof aan de boom gebonden na het doen van een wens, maar ook komt het voor dat metalen objecten (zoals spijkers of munten) in de stam worden gestoken.


Bestel nu

Onder vermelding van Dromenvanger met Wensboom via onderstaande telefoonnummer of e-mail:

  Balibiza Lifestyle

   +31(0)652323503

Verzending vanuit Nederland

HETibiza werkt samen met Balibiza Lifestyle in Almere. Dit typisch product van Ibiza en Bali wordt dus vanuit Nederland verzonden tegen de Nederlandse verzendkosten. Bestel uw Dromenvanger via bovenstaande link en u ontvangt hem binnen een paar werkdagen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “D. Dromenvanger met wensboom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…