D. Dromenvanger met wensboom

19,95

Artikelnummer: 5051 Categorieën: ,

Beschrijving

Dromenvanger met wensboom

De dromenvanger heeft zowel een spirituele als een decoratieve betekenis. Op de verschillende hippiemarkten van Ibiza worden veel handgemaakte dromenvangers aangeboden. Haal nu uw eigen dromenvanger in huis.

Wat doet een dromenvanger

De dromenvanger is een eeuwenoud product en werd als eerste gebruikt door de Ojibweg, een inheems indianenvolk uit Noord-Amerika. Zij hingen de dromenvangers boven het bed of de wieg van hun kinderen op. Het idee was dat er tijdens de nacht goede, maar ook slechte dromen zijn. De dromenvanger ving de slechte dromen op in haar web en deze gleden er in de ochtend weer af met de dauw. De dromenvanger droogde in de ochtendzon weer op en was vervolgens vrij van slechte dromen. De goede dromen vonden hun weg door het midden van de dromenvanger en werden daardoor onderdeel van het leven van deze dromer. Dit zorgde uiteindelijk voor een goede en prettige nachtrust. En deze werking heeft de dromenvanger tot op de dag van vandaag nog altijd.

Wat is een wensboom 

Een wensboom zorgt ervoor dat wensen uitkomen. Dit zijn bomen, waar een wens gedaan wordt om deze vervolgens te bevestigen met een lintje aan de boom of een metalen object in de boom te steken. Wensbomen komen voor over de hele wereld. In veel gevallen worden de Koortsboom of de Spijkerboom hiervoor gebruikt.

Diverse modellen

Via de onderstaande website vindt u diverse dromenvangers die de slaapkamer van uw kind of die van u voorziet van mooie dromen.


Bestel nu

Haal uw eigen dromenvanger in huis en bestel deze direct via onderstaande website of e-mail:

Dromenvanger.nl

Verzending vanuit Nederland

Via Dromenvanger.nl vindt u een divers aanbod van dromenvangers. Dit typische product van Ibiza wordt dus vanuit Nederland verzonden tegen de Nederlandse verzendkosten. Bestel uw Dromenvanger via bovenstaande link en u ontvangt hem binnen een paar werkdagen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “D. Dromenvanger met wensboom” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…