Algemene informatie

Vaar mee met de catamaran naar het prachtige Formentera en geniet van een dag vol ontspanning op zee!

Catamaran Formentera Star

Ervaar het geweldige gevoel om met een zeil catamaran over de Middellandse zee te glijden. Droom weg in de grote lignetten terwijl de waterdruppels langs u heen dwarrelen. Sluit uw ogen en voel de warme zonnestralen op uw huid. Dit is vakantie puur. U bent op weg naar de caribisch-achtige stranden voor de kust van Formentera.

Een dag onbezorgd genieten

Nadat u bent opgehaald bij uw hotel, wordt u naar Ibiza stad gebracht van waar deze catamaran wegvaart. Voorbij aan de oude stad en Playa d’n Bossa gaat het richting het zuidelijk gelegen eiland Formentera. Dit eiland wordt ook wel het kleine Caribië genoemd vanwege haar prachtige witte stranden. Deze catamaran Formentera Star is uw enige mogelijkheid om het schitterende eiland Es Palmador te bezoeken. Dit eiland, ten noorden van Formentera, ligt in het midden van een beschermd natuurgebied en laat u zien hoe bijzonder de witte stranden hier zijn. Het kristalheldere water nodigt uit om een sprong in het prachtige water te wagen. De kwaliteit van de wateren rondom Formentera is fenomenaal en snorkelen en zwemmen is dan ook heerlijk om uit te voeren.

U komt niks tekort

Op de catamaran wordt de BBQ aangestoken en de lunch klaargemaakt. Heerlijke salades, vlees, brood en vers fruit zorgen voor een volle maag. Gedurende de ca. 6-uur durende boottrip zijn softdrinks en water inclusief en tijdens de lunch bier en wijn ook. Proost op een heerlijke dag terwijl u van de bijzondere uitzichten geniet. Na de lunch gaat de trip verder naar de 2e zwemstop bij een ander prachtig strand.

Catamaran Formentera Star

De Formentera Star is een prachtige luxe zeilcatamaran van 25 meter lang en 14 meter breed. Laat u meenemen op deze prachtige zeilboot over de Middellandse Zee in de richting van Formentera. Alle voorzieningen zijn aan boord met lignetten om heerlijk uit te rusten, schaduwplekken voor als de zon te fel is, een muziekbar, een keuken met grill en ook toiletten. De Formentera Star Catamaran is één van de best geboekte boottrips op Ibiza en een prachtige dag is gegarandeerd.

Formentera Star Family

Voor gezinnen met kinderen zijn er speciale trips met de Formentera Star Family op dinsdag en vrijdag. Tijdens deze familie zeiltrip is er kinderanimatie aan boord en wordt er op Es Palmador gezocht naar een geheime schat. Andere gasten zijn vanzelfsprekend ook welkom op de familie-zeiltrip.

Vakantie puur!

Een boottocht hoort bij elke zomervakantie. Met de catamaran Formentera Star krijgt u gegarandeerd een fantastische vakantiedag.

€ 75 p.p. / € 88 p.p. met transfer

Kinderen (3 – 12): € 37,50 / 50,50 met transfer

  dagtour

Wanneer

 • Formentera Star: elke maandag, woensdag, donderdag, zaterdag & zondag in het hoogseizoen. Vraag na voor beschikbaarheid.
 • Formentera Star Family: elke dinsdag & vrijdag. Vraag na voor beschikbaarheid
 • vaartijden ca. 09:30 – 16:00

Inclusief

 • Zeiltocht van ca. 6 uur met de catamaran naar Formentera
 • Bezoek aan natuurgebied Es Palmador op Formentera
 • Lunch (Gegrild vlees, brood, alioli, salades, vers fruit)
 • Softdrinks & water de gehele trip. Tijdens de lunch is bier & wijn ook inclusief
 • Transfer van en naar uw hotel
 • Engelstalige begeleiding
 • Zwemstop(s)

Zelf meenemen

 • Zwemkleding + handdoek
 • Fotocamera
 • Hoofddeksel
 • Zonnecreme

Transfer

Inclusief in de prijs van € 88 is de transfer van en naar uw hotel. Wanneer u geen transfer wenst, betaalt u € 13 minder per persoon (volwassenen & kinderen). U dient dan zelf naar de afvaartplek te komen in de buurt bij Ibiza stad.

 • Volwassenenprijs zonder transfer: € 75
 • Kinderprijs (3-12) zonder transfer: € 37,50

Reserveren

Reserveer uw plaatsen voor de Catamaran Formentera Star direct bij HETibiza:

  SP +34611318817

   info@hetibiza.nl

  NL +31646079566


Bezoekers van deze site bezochten ook

HETibiza Jeepsafari Ibiza natuur

Jeepsafari

HETibiza fast ferry

Dagretour Ibiza – Formentera

 

 

 

 

 


Terug naar boottochten